Успелите

1565 деца танцуваха в „Ритъмът в сърцето ми”. Вижте красивите участници!

На 24 и 25 март 2018 година, за дванадесета поредна година в гр. София се проведе Национален танцов фестивал „Ритъмът в сърцето ми”.

Организатор и инициатор на това пъстро събитие бе Народно читалище „Света София - 1997”, с подкрепата на СО – Район „Средец” и СО – Дирекция ПИСТ, а домакин бе Спортна зала „Триадица”, ул. „Метличина поляна” 14.

В рамките на двудневния фестивал, танцови умения и талант премериха 84 колектива, с 1565 деца и юноши от цялата страна. Предвид броя на участниците надпреварата беше оспорвана и безпрецедентна.

Гран При - Купа „СРЕДЕЦ”,  бе връчена от Кмета на район Средец – г-жа Мария Ачкова на Денс Стейшън за цялостно класиране в три или повече танцови направления.

Раздадени бяха парични награди за различните танцови направления, както и специални призове от Народно читалище “Света София – 1997” за хореография, за представяне, за костюм, за техника на изпълнението и за дебют. Специални награди за талант 2018 г. бяха връчени от Сдружение център по интереси “КОСМОС” на общо шест талантливи деца.

Успяхме ли да те вдъхновим?
Подкрепи позитивната журналистика в България…

Ние сме млад екип от момичета и момчета, гладни за обективност в медиите. Работим здраво, за да ви върнем вярата и да ви покажем, че добрите примери са навсякъде около нас. Противопоставяме се на стила и работата на традиционните медии, за да ви покажем положителната страна на монетата.

Обръщаме се към вас с апел за дарение в подкрепа на журналистиката, която правим. Всички постъпления се инвестират в развитието сайта. С тях ние увеличаваме обема и качеството на позитивните новини от България.

Защото сме тук заради нашето общо бъдеще и вярваме, че то ще е добро!

Препоръчани статии

Анна Станоева

Културолог, социален антрополог. Работя в социалната сфера и имам студио за модерен балет. Пиша поезия и проза за удоволствие. Обожавам да чета, да пътувам и да се докосвам до духът на местата, които посещавам. Ако разбера, че след десет минути ще свърши света ще се насладя на вкуса на шоколада.

Оставете коментар

0 коментара