10 съвета за здравословно хранене

fried-food

7. Пържените храни могат само да ви навредят.

Основният проблем идва от това, че за приготвянето на пържени храни е необходимо мазнината да се загрее на висока температура. Повечето мазнини са неустойчиви при нагряване, особено растителните. В следствие на това протичат процеси на окисление, което ги прави канцерогенни и непрепоръчителни за консумация. Ако все пак искате да си позволите пържено, използвайте кокосово масло(или олио), защото то най-устойчиво на високи температури.

Успяхме ли да те вдъхновим?

Подкрепи позитивната журналистика в България…

Ние сме млад екип от момичета и момчета, гладни за обективност в медиите. Работим здраво, за да ви върнем вярата и да ви покажем, че добрите примери са навсякъде около нас. Противопоставяме се на стила и работата на традиционните медии, за да ви покажем положителната страна на монетата.

Обръщаме се към вас с апел за дарение в подкрепа на журналистиката, която правим. Всички постъпления се инвестират в развитието сайта. С тях ние увеличаваме обема и качеството на позитивните новини от България.

Защото сме тук заради нашето общо бъдеще и вярваме, че то ще е добро!

Подкрепи ни
Написано от

Свободолюбива личност, пътешественик по душа. Обича слънчевите дни, красивите гледки и разходките. Цени хубавата музика и истинската храна. Не обича празни приказки и лошо отношение. Самоопределя се като човек с характер. С интереси в областта на здравословния начин на живот и новите технологии.

Няма коментари

Коментирай