Успелите

2020 - тръгвам без цели и мечти! И знам, че ще съм по-щастлива!

Сипи ми. И не слагай лед. Нека да е двойно (макар по принцип да не пия). 2019 си отива. Ще я прегърна силно и ще продължа напред. Защото знам - 2020 ще бъде моята година.

Тръгвам - без да си поставям цели. Те не са създадени за мен! Рядко ги постигам. Тръгвам - за първи път поне за малко без мечти. За да забравя ненаситността. И да се насладя на всичко, което и в момента имам.

Тръгвам - без да знам коя съм! Постоянно се променям и сама не мога да се опозная. Но знам, че и без да се старая, ще бъда по-добра, ще постигам очаквани и неочаквани неща. Просто защото обичам живота, себе си и любимите си хора.

Ще отворя сетивата си и ще се чувствам жива. А чувството да бъдеш жив, е по-добър пътеводител от всяка мечта и всяка цел. Кара те да искаш още, да си пристрастен и те води напред. Него искам! За него се боря! Него избирам да чувствам...

2019, сбогом! Взе ми, но и ми даде много! Караше ме да плача и да се усмихвам. Да се променям, да се заявявам - без да имам нужда да давам обяснения или да се оправдавам. Може би не станахме добри приятелки, но ще се постарая да те помня с добро.

Ти ме помни както искаш. Честно казано - мнението ти не е особено важно за мен. Помогна ми да мина през този процес. Да, все още се уча, но се справям подобаващо!

2020, пия за теб! Очаквам те - красиво емоционална, водеща ме по път, срещащ ме с добри и вдъхновяващи хора! Усмихната, весела и добра. Обещавам - много ще си взема от теб, но много съм готова и да ти давам.

Чашите звънят! Нямам време за думи. Искам да усещам! В погледа ми се чете всичко! Не съм дете, а вярвам в приказките. И продължавам да вървя и изписвам страниците на своята история...

Косата ми е руса, черна и червена,
в очите ми гори любов, враждебност и смирение.
Мога да съм много дръзка, но понякога от тъмното се плаша,
един път съм усмивка, друг път съм заплаха.

Не ме питай как се казвам,
мога всякак си да се наричам.
Ако в очите ми чете се щастие,
то името ми ще е най-красиво!

 

Успяхме ли да те вдъхновим?
Подкрепи позитивната журналистика в България…

Ние сме млад екип от момичета и момчета, гладни за обективност в медиите. Работим здраво, за да ви върнем вярата и да ви покажем, че добрите примери са навсякъде около нас. Противопоставяме се на стила и работата на традиционните медии, за да ви покажем положителната страна на монетата.

Обръщаме се към вас с апел за дарение в подкрепа на журналистиката, която правим. Всички постъпления се инвестират в развитието сайта. С тях ние увеличаваме обема и качеството на позитивните новини от България.

Защото сме тук заради нашето общо бъдеще и вярваме, че то ще е добро!

Препоръчани статии

Девора В.

Не ме питай как се казвам - мога всякак си да се наричам. Ако в очите ми чете се щастие, то името ми ще е най-красиво...

Оставете коментар

0 коментара