Историята на шеф Виктор Жечев – за любовта към храната с щипка чужд опит и още нещо.
Той опознава света с помощта на подправките и гозбите, които приготвя. За шеф Виктор Жечев, който е и зам.-председател на "Шефс клуб България", няма граници в готвенето. Знае да приготвя едно от най-засуканите френски ястия, което е било любимо на крал Луи XVII – див заек по кралски, готвил е за кралски особи, сред които принц Чарлз, бил е сред готвачите, които са приготвяли храната за олимпийските състезатели по време на зимните ОИ в Сочи през 2014 г.
След близо десетилетие навън 31-годишният готвач си е у дома. Приключил със странстването, шеф Виктор иска да отвори свой ресторант един ден, да има семейство, да предаде наученото навън най-вече що се отнася до уважението към храната, а като място за почивка избира Карандила край Сливен, където е роден и израснал.